skip to Main Content
Vi forsøger at tage godt imod nye spillere. Der er altid mulighed for at aftale prøvespil før indmeldelse.

Udendørstræning 2019

Træningen i år er som følger:
Mandag:
Kl. 16.00 – 17.00 nybegynder juniorer 12+ år, gratis, v/ Valdemar og Johannes, hold nr. 20
Kl. 17.00 – 18.00 nybegyndere juniorer 6 – 11 år, gratis, v/ Valdemar og Johannes, hold nr. 21
Torsdag:
Kl. 15.00 – 16.00  juniorer over 14 år (minimum 5 stk.) gratis v Leo Woer hold nr.24
Kl. 16.00 – 17.00 let øvede juniorer,  gratis. v/ Leo Woer, hold nr. 25
Kl. 17.00 – 18.30 øvede juniorer, 220 kr v/Leo Woer, hold nr. 26
Kl. 18.30 – 20.00 junior turneringsspillere, 220 kr v Leo Woer, hold  nr. 28 nr.

For juniorer er der indeholdt 1 ugentlig træning i kontingentet.

Tilmelding og betaling foregår på via Klubmodul her 

Leo har gennemgået hele DGIs tennistræneruddannelse og er også uddannet coach. Leo er meget engageret i ungdomsarbejdet:
– Jeg holder meget af at arbejde med børnene og se deres fremskridt. For mig er det vigtigt, at de får et godt udbytte af træningen, men at de også glæder sig til at komme. Der er stor niveau- og aldersforskel, men det tager vi højde for til træningen, hvor alle skal have udbytte af tiden uanset hvilke forudsætninger, de kommer med, siger Leo med et karakteristisk smil.
Leo har ikke altid arbejdet professionelt med tennis. Han har tidligere arbejdet inden for IT i 38 år og har bl.a. været direktør for både et dansk og et svensk IT selskab. Under hans mangeårige virke indenfor IT har han også arbejdet med uddannelse bla af sælgere og andre nøglemedarbejdere.

De sidste 10 år har Leo drevet selvstændig virksomhed, hvor han hjælper kunder med salgs- og marketing relaterede tiltag (f.eks. hjemmesider) og udover hans mange kurser i virksomhedsledelse er han  uddannet Master Hypnoseterapeut, har en NLP Master samt en Coaching certificering, og de færdigheder han  har lært her, har været anvendt til at hjælpe en del mennesker, med eksamensskræk, rygeafvænning og vægttab.

Leo kan således i sin træner-gerning trække på mange kompetencer og erfaringer.

Leo stiller sig gerne til rådighed for spørgsmål og træffes på telefon 2222 4622 eller e-mail leo.woer@coastdk.com

Hvornår kan man begynde at spille tennis?

Der er mange børn, der starter som 6-8 årige, men man kan ikke sætte en bestemt alder på. Hvis man kan gribe en bold, løfte en børne-ketcher og i øvrigt synes, at det er sjovt, så er man gammel nok. Man bliver aldrig for gammel til at spille tennis! Vi bruger særlige alderstilpassede bolde og små ketsjere til de mindste børn.

Minitennis

Minitennis er tennisspil med særligt lette ketsjere på en mindre bane end den sædvanlige og med brug af bløde, lette og langsomme bolde, mens slagene er de samme som i almindelig tennis. Minitennis er bare en herlig fritidsfornøjelse for hele familien. Det er den hurtigste måde at lære tennisspillet på, og det gør tennis til en leg for de yngste spillere på 5 – 10 år. Til spillet hører utallige, sjove lege- og øvelsemuligheder, skumboldene indbyder simpelthen til såvel kaste-, gribe- og stikboldøvelser som koordinations- og motoriktræning. Skumboldenes langsomme bevægelser på banen gør det nemmere for træneren at arbejde med tennislignende øvelser, ligesom boldtypen gør børnene i stand til at spille et færdigt spil med de glæder og udfordringer, som tennissporten indeholder fra første time.

KLubtøj

I samarbejde med KM sport har vi lavet et tilbud på Craft tennistøj bestående af en t-shirt og et par shorts til børn, polo og et par shorts til voksne samt træningsdragter til både børn og voksne.

Frederiksværk tennisklubs logo vil være på det ene bryst

Børne størrelserne t-shirt og shorts fra st. 122-164 koster samlet 250 kr. pr sæt.

Voksen størrelserne polo og shorts fra small til xx-large koster samlet 300 kr. pr. sæt.

Træningsdragt børn og voksne 600 kr.

Langærmet træningstrøje børn og voksne uden bukser 340 kr.

Der er mulighed for tilkøb af navn på tøj. Med store bogstaver bagpå trøjer 60 kr. Med små bogstaver på bukser 20 kr.

Bestilling kan ske ved at maile til ingolf@ftennis.dk eller ved at skrive på opslag i klubhuset. Betaling sker ved bestilling på Mobile Pay 12548. Tøjet er ikke bestilt uden betaling. Der kan bestilles frem til og med 10 maj. Der gives besked når tøjet kan hentes på udvalgte tidspunkter i klubhuset.

 

Back To Top