skip to Main Content

Klubhuset igen igen


Winnie Topp
Frederiksværk Danhostel & Citycamping
Og klubhuset erfaktisk rigtig hyggeligt,også selv omdet ikke indeholder
et toilet. Jeg håbermeget at se bådedig og en masseandre glade mennesker
der vil spilletennis denne sommer.

DEBAT Kære Landligger Kell Peters, hvor er det herligt og glædeligt at du bruger tennisanlægget i Frederiksværk.
Det er vi rigtig glade for, det er nemlig nogle rigtig gode baner, der ligger centralt i Frederiksværk.
Dem der passer banerne, er virkelig dygtige til at holde dem og der er en bestyrelse, der gør rigtig meget for at holde klubben i gang og passe godt på medlemmerne.
De arbejder hårdt for at få lov at bygge et mere fornuftigt klubhus, med toilet faciliter.
Dette er svært at søge om midler til grundet at Halsnæs kommune ikke vil give dem en kontrakt med brugsret på 10 år eller mere.
Forsyningen kræver 100.000 kroner for at tilslutte kloak og de ønsker desværre ikke at give rabat til en god klub i Frederiksværk. Der er selvfølgelig vand på grunden, dette bruges til at vande baner, det er man nød til i en tennisklub, med det vand kan du til nød vaskehænder.
Jeg ved de følger Coronaregler og også har sprit til rådighed samt regler for dette i klubben, så du, medlemmerne og dem der bare leje banerne kan føle sig trygge.
Omkring toiletter så ligger det faktisk blot 100 skridt fra tennisbanerne. De lejer toilet hos mig i Danhostel citycamping Frederiksværk – og der er toiletpapir, bad og håndvask med sæbe, samt Covid19 regler også.
Vi gør meget rent og toilettet er hverken fugtigt eller ulækkert, som du beskriver. Det er faktisk rigtig fine forhold. Hvis du spiller fodbold, Golf eller noget andet, vil du opleve at der er meget meget længere til toiletter end der er i Frederiksværk tennisklub.
Og klubhuset er faktisk rigtig hyggeligt også selv om det ikke indeholder et toilet. Jeg håber meget at se både dig og en masse andre glade mennesker der vil spille tennis denne sommer. Det er en skøn sport, vi har et godt anlæg i Frederiksværk og vi er heldige det ligger så centralt og uden blæst, lige der hvor det ligger.
God sæson til alle.
PS – og skulle der være optaget eller uheldigvis låst af på dette toilet – så har vi en del andre toiletter, som man selvfølgelig er velkommen til at benytte. Der er altid åben et af stederne
og vores nummer hænger på døren og på nettet – 23448844 så ringer man bare hvis der er noget man skal have hjælp til eller er utilfreds med, så hjælper vi med glæde.

Back To Top