skip to Main Content

Gen.forsamling 20

Formandsberetning 2019

Mit første år er gået som formand. Klubben bryder med den tradition, at klubben’s bedste spiller er formand, men derfor synes jeg alligevel, jeg har noget godt at give klubben.

Jeg starter året med at rejse hjem til Australien hele april måned og efterlade Standerhejsning til bestyrelsen. Tak til Inge for at holde talen. Sussi og Leif bliver også hædrede den dag, med ”Ildsjælepris” fra Halsnæs Idrætsråd. Velfortjent anerkendelse for en utrættelige indsats gennem årene. Stort tillykke igen.

Jeg var kommet tilbage fra Australien til Tennissportens dag, men vejret var stadigvæk koldt og blæsende. Der blev spillet skumtennis af juniorer ved Nordcentret og delt flyers ud i byen, men vejret gjorde, at der var ikke så mange mennesker ude i byen at trække ned til banerne. Vi nød kampen mellem Socialdemokratiets’ Steffen Jensen og Venstres’ Thomas Møller Nielsen. En tæt kamp som endte med rød sejr efter blå sejr de to foregående år.

Klar Parat Tennis (DGI) gik godt i år, og vi fik en del nye juniormedlemmer. Tak til Jens Peder for hans gode stabile arbejde. Det kører vi også i år.

Her vil jeg også gerne takke Jens Peder og Leif for deres stor arbejde de laver med banerne. De er bestemt de flotteste i Halsnæs og så har Jens Peder holdt ukrudtet ned helt uden giftige sprøjtemidler i år. Det er så flot. Tak for de mange timer i bruger dernede.

Træning hen over sommeren bestod af træning ved Valdemar og Jonathan for nybegynderne. Der var stor tilslutning og god stemning. Tak til Valdemar og Jonathan. Jonathan har besluttet at stoppe sin trænergerning fra efteråret, og Johannes har overtaget hans gerning. Vi siger tak til Jonathan veludført arbejde, og håber du vender tilbage, når tiden på efterskolen er slut.

Leo har trænet på torsdage til alles store tilfredshed. Dog var der for få til voksenholdet kl.15 – 16, derfor ændres det til aftentimerne. Vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet i år med Leo.

Træning i år vil bestå af juniorer nybegynder på mandage med Valdemar og Johannes indtil 1/8, hvorefter Johannes, Fillippa og jeg vil overtage nybegyndertræningen. Valdemar flytter fra byen, men vi sætter stor pris på, at han fortsætter, indtil han flytter.

Leo holder træning på torsdage for seniorer, juniorer, nybegyndere og let øvede, juniorer øvede og turneringsspillere, både juniorer og seniorer sammen.

Ingolf holder træning torsdage ”åben singletennis for rutinerede spillere” og ”introduktion for nye spillere” i maj og juni.

Vi deltog i Søndagstræf og var dels værter og dels på besøg hos andre tennisklubber i Nordsjæland. Det viste sig, det var noget nemmere at trække spillere til hjemmekampene end de kampe med rejsetid. Det var et stor stykke arbejde fra Anne-Lise’s side at samle hold. Det er en meget sjov turnering, og jeg opfordrer til at bakke Anne-Lise op, så det bliver endnu bedre i år. Tak til Inge for arbejdet på dagene, at være holdkaptajn og andre praktiske opgaver.

Inge stod også for 50+ træf med Melby og Hundested. Tak for det Inge, og jeg håber, vi få større sportslige succes i år.

Tenniscamp i uge 27 blev gennemført med Karoline Gråsted fra DGI og var en stor success. Hun er meget dygtig og kommer igen i år.

Vi holdt en hygge- og bioaften for juniorer i juni. Det var også en sjov eftermiddag/aften for vore klubs yngste. Vi spillede skumtennis i hallen og havde forskellige tennislege på banerne med film på vores ny fjernsyn i klubhuset.

Vi holdt også hygge dag for de voksne med turnering, burger og ølsmagning. Vejret var flot begge dage, heldigvis.

Landliggere var også på banerne i sommerferien, vi havde 19 stks i år.

Klubben var også med til fejring af kanalens 300 års jubilæum i september. Der var mange, der spillede skumtennis med Denice og Johannes, som var vældig søde og positive.

Tak til Leif for udvikling af klubturneringen. Tilykke til vindere for i år:

Herre single: Ingolf Skov

Dame single: Hanne Hansen

Herre double: Cartsen Olsen og Jesper Pank

Dame double: Hanne Hansen og Miwa Kuwada

Mixed double: Susanne og Henning Ibsen

Til vinter har juniorer ønsket at spille rigtige kampe, så vi har afholdt nogle skumtennisstævner med jævne mellemrum. Vi vil fortsætte med et lignede tiltag med at holde familie-eftermiddage, hvor børn og deres forældre spiller 2 lørdage om måneden.

Nyt tiltag for i år er, at vi sender en kalenderplan ude med alle datoer fastsat, og klubtøj kan igen købes.

Vores projekter med ny bane og nyt klubhus har fyldt meget i år, det vil jeg give videre til Sussi at berette om.

Lennarts pokal skal udleveres igen i år til en spiller som har gjort det særlig godt igennem året. Det vil jeg gerne give til Johannes. Ifølge en notits i pokalen, som ligger i pokalen, står der: ”Den skal tildeles et medlem af Frederiksværk Tennisklubs spillere for et godt resultat i en sæson.”

 

 

 

Back To Top