skip to Main Content

Halsnæsposten uge 20

Kort afstand til lokummet!

Kell Peters
Jens Simonsensvej 8
3360 Liseleje

IDRÆTSANLÆG Er Frederiksværk Tennis Klub en sort plet i Frederiksværk eller en idrætsklub som er i vejen?
Jeg skammer mig i højeste grad over den behandling som klubben i årevis har været udsat for.
Jeg er kommet som landligger i flere år, har mødt dejlige mennesker og har fået motion på tennisbanen. Man mødte op i håb om der også kom andre og under kyndig ledelse spillede vi så.
Een ting vidste jeg ikke, at jeg udover mit grej som var nødvendigt, også skulle have en rulle wc-papir med?. Intet wc, intet vand, og et klubhus som ikke fortjener navnet. Man blev jo henvist til campingpladsen, men ikke alle nåede derover i rette tid, andre stod for en lukket dør. Og så? om bag ved eller ej? I øvrigt var der altid fugtigt derhenne. Kommunen har givet penge ud i overflod til ting som viste sig at være spild af penge, men et sølle beløb til tennisklubben som kunne få et wc, måske en håndvask for hygiejnenes skyld og et køkken. Det kan da ikke være for meget forlangt mener jeg, til et sted hvor ungdommen kan få gavn af og dermed også de voksne. Hvad jeg ikke forstår – der findes hygiejne-regler for alle mulige bygninger og også for IDRÆTSANLÆG.
En kommune som vil være attraktiv for tilflyttere og turister må byde på mere en det her er tilfældet. Jeg håber på en kort afstandtil lokummet?

Back To Top