skip to Main Content
Vi forsøger at tage godt imod nye spillere. Der er altid mulighed for at aftale prøvespil før indmeldelse.

Klubmesterskaberne18

Klubmesterskab 2018

Tilmelding kan ske på de ophængte lister frem til d.16.aug. kl.19:00. Herefter bliver der foretaget lodtrækning, som offentliggøres umiddelbart efter og ophænges i klubhuset.

De tilmeldte er forpligtede til at holde sig orienterede og skal så vidt muligt selv aftale tider for afvikling af de indledende kampe og påføre resultaterne på listerne.

Kampe som ikke er afviklede inden d. 25.aug. vil blive programsat til d. 25. og 26. aug. af turneringsudvalget, således, at kun finalerne er tilbage til afvikling på et finalestævne d. 1. sep. Turneringsudvalget forbeholder sig ret til at sammenlægge rækker ved for få tilmeldinger, samt ændring af spilledatoer ved vejrlig.

For at begrænse spilletiden, skal der ved stillingen a´ 40 spilles afgørende bold. Servemodtager bestemmer hvilken side der skal serves fra. Ved stillingen 1-1 i sæt, spilles matchtiebreak til 10.  Dette gælder kun den 25. og 26. aug.

Der spilles junior drenge og piger, samt senior herre og dame i single og double, såfremt der er mindst 4 deltagere i hver række. Juniorer der fylder/er fyldt 15 år i 2018 kan også stille op i seniorrækkerne.

Der spilles i flg. rækker

Junior drenge og piger U10 minnitennis.

Junior drenge og piger U12 + U14 A-række (gule bolde)

Junior drenge og piger U12 + U14 B-række (grønne bolde)

Senior herre og dame, single, double og mix-double

Finalestævne den 1. september 2018.

Tilmeldingslister er ophængt i klubhuset frem til 16. august, hvorefterlodtrækningen foretages og offentliggøres.

Meld dig til, mød andre klubmedlemmer og få nogle hyggelige timer.

Klubben er vært (let anretning) den 1. september hvor vi slutter af med præmieoverrækkelse og offentliggørelse af vores årlige Bio-jagt.

Venlig hilsen og god sommer Bestyrelsen

Turneringsafvikling

Dame single/double og junior

Back To Top