skip to Main Content

Nyhedsbrev april 19

Sommersæsonen 2019 i Frederiksværk Tennisklub.

Hej kære medlemmer, så er det lige før vi slår ”dørene” op for vores 114 sæson. Det sker lørdag den 27. april 2019 fra kl. 10 til kl. 12. Kom og hils på hinanden, drik en øl/sodavand, kaffe/te, få en ostemad eller kage til.

Formanden, nå-e nej, han er i Australien, så Inge Beierholm holder talen, og vi fremviser vores nye boldmaskine, fjernsyn og videooptager. Til den tid har vi også fået et skilt op over vores indgangsdør, bænkene er restaureret og malet. Det er vores nye/gamle borde – bænke også. Altså noget at kikke på og beundre. Selv sprinteranlægget til banerne er renoveret.

Træningen i år er som følger:

Mandag:

Kl. 16 – 17 nybegynder juniorer 12+ år, gratis, v/ Valdemar og Jonathan, hold nr. 20

Kl. 17 – 18 nybegyndere juniorer 6 – 11 år, gratis, v/ Valdemar og Jonathan, hold nr. 21

Tirsdag:

Kl. 16 – 17 øvede og turneringsspillere juniorer, gratis, v/ Thomas Hansen, hold nr. 22

Kl. 17 – 18 øvede og turneringsspillere juniorer, koster 425 kr., v/ Thomas Hansen, hold nr. 23

Torsdag:

Kl. 15 – 16 seniorer, koster 500 kr., v/ Leo Woer, hold nr. 24

Kl. 16 – 17 let øvede juniorer 12 år +, gratis, v/ Leo Woer, hold nr. 25

Kl. 17 – 18 alle, let øvede juniorer, ekstra, koster 400 kr., v/Leo Woer, hold nr. 26

Kl. 18 – 19 let øvede juniorer 8 – 11, gratis, v Leo Woer, hold nr. 27

Kl. 19 – 20 øvede seniorer, koster 675 kr., v/ Leo Woer, hold nr. 28 NB: I juni og august kl. 19 – 20.30

Kl. 19 – 20 voksen introduktionstræning for nye medlemmer, gratis, v/Ingolf Skov, hold nr. 29

NB slutter 27. juni 2019.

I år tager vi vores nye fjernsyn, tavle og videooptager i brug i undervisningen, så der bliver ingen aflysning på grund af dårligt vejr. Undervisningen fortsætter nemlig i klubhuset. Boldmaskinen bliver også anvendt. For ikke at ”overbooke” holdene, er der i år sat antal på, hvor mange der kan være. Så fra 6 til 10 deltager pr. hold. 10 deltager der hvor der er to trænere. Det kan derfor være en god ide, at tilmelde sig allerede fra 18. april 2019, Ikke før.  Det gør man ved at trykke på træning samme sted og ved siden af, hvor I booker baner. Tilmeld jer og venligst betal. Husk at der 1 gratis ugentlige juniortræningstime er i sommerhalvåret. For at kunne tilmelde jer nu, skal I også betale kontingent nu. Det gør I lettest ved at tykke på jeres kontingent type i den mail I har modtaget fra Klubmodul den 16. april.

Betaling af kontingent. Næsten alle vores medlemmer har valg automatisk træk af kontingent betaling. Det er vi glade for, tak.

Betalingen sker på følgende måde: I er allerede den 16. april blevet adviseret af vores systemadministrator Klubmodul om trækket kontingentet den 1. maj. I har mulighed for at sige nej. Det gør I ved at følge Klubmoduls anvisninger. Jeg hjælper også gerne med at tilpasse kontingentet, så det passer jer, men det letteste er at gøre som Klubmodul beskriver i adviseringsmailen.

Tennissportens Dag den 4 maj 2019:

Dagen starter med, at vi spiller skumtennis med de forbipasserende børn og unge på Nordtorvet. Vi har også i år lånt flødebollemaskinen. Vi vil også være i gågaden og ved Kvickly. Her vil vi ligeledes tale med forbipasserende. Kl. 11 starter vi på banerne, her er alle velkommen med familie, venner og bekendte. Nye medlemmer, der melder sig ind den dag, får et rør nye bolde i velkomstgave. Kl. 11.30 kommer borgmester Steffen Jensen og Venstres Thomas Møller Nielsen og spiller deres årlige ”politiske” tenniskamp. Det ser vi frem til med stor glæde. Vi har også inviteret andre ”byrødder”, måske kommer der flere og spiller med os.

I år fremviser vi vores nye boldmaskine, vores nye fjernsyn og videooptager. I løbet af dagen vil I kunne træffe vores dygtige og gode trænere. Tag en snak med dem og hør, hvad de har at tilbyde.

Lige som de andre år vil der være tennislege for juniorer, flødebollemaskinen vil være i aktion og bålet bliver tænkt. Og dem, der ønsker at grille skumfidusser, behøver ikke at gå tomhændet hjem.

Klubben er vært for grillede pølser, brød, frugt og selvfølgelig øl, sodavand, kaffe, te og saftevand. Vi slutter kl. 14.

Kom alle ”mand” og bak os op på denne festlige dag.

I år vil der være åben tennis flere gange om ugen:

Mandag aften kl. 18 – 20 v/ Inge Beierholm, hovedsagelig double

Onsdag formiddag kl. 10 – 12 v/Sussi Witthøfft, double, her hygger vi os, laver en kop kaffe og te.

Onsdag aften kl. 18 – 20 v/ Inge Beierholm, double for øvede

Torsdag aften kl. 20 – 21 Maj/Juni v/ Ingolf Skov, single overvejende øvede

Torsdag aften kl. 19 – 21 August/September v/ Ingolf Skov, single overvejende øvede

Fredag formiddag kl. 10 – 12 v/Karen Sjelle, double, her hygger vi os, laver kaffe og te.

Næste nyhedsmail kommer hen i maj. Her vil du kunne læse om juniorarrangement den 16 juni,

senior arrangement den 29 juni og så om klubmesterskabet.

Med tennishilsen Bestyrelsen i Frederiksværk Tennisklub

Back To Top