skip to Main Content

Nyhedsbrev april 20

April 2020

 

Kære medlemmer og alle som har haft forbindelse med os i 2019.

Ja klubben står jo lige som resten af Danmark i en svær situation. Covid – 19 hærger, og regeringen har lukket os ned nu frem til 10 maj. Det er vi meget kede af, for det betyder, at vi ikke kan holde Standerhejsning den 26. april og Tennis Sportens Dag den 2. maj. Ligeledes er vores to Klar Parat Tennis Start arrangementer med henholdsvis Frederiksværk Skole, Enghaven og Magleblik Skole også aflyst/udsat indtil videre.

Vores tennistræning kan heller ikke gå i gang som annonceret mandag den 4. maj og torsdag den 7 maj.

Vi ser i øjeblikket tiden an. DGI/DTF skriver i deres nyhedsbrev fra 7. april, at de er i dialog med regeringen om en slags åbning af idrætslivet landet over snarest muligt. Vi følger nøje med, og lige så snart vi må, åbner vi anlægget. På hjemmesiden og Facebook kan DTF og DGI’s sidste nyhedsbrev læses.

DGI Tennis og DTF – Dansk Tennis Forbund har indgået en samarbejdsaftale, der samler kræfterne i et fællesskab for hele tennisdanmark. Læs mere herom på vores hjemmeside / Facebook.

Det er også kontingenttid nu pr. 1. maj. Klubmodul udsender besked om det den 15. april. For jer, som har valgt at blive trukket automatisk, sker det jo uden, at I behøver af gøre mere, men I andre bedes betale jeres kontingent manuelt. Læs venligst Klubmoduls mail.

For jer, som ikke var til generalforsamling eller har læst referatet, kan vi oplyse, at det på generalforsamlingen den 27. februar blev besluttet at kontingenterne skulle hæves med 50 kr. for juniorer, seniorer, studerende, veteraner og 100 kr. for familier. 30 kr. for vores landliggere.

Pengene skal bruges til de fremtidige forbedringer af vores dejlige anlæg, altså banerenovering og klubhus. Lige nu er vi fortsat i forhandlinger med kommunen om den endelige udformning af brugsaftalen. Hvad må vi, og hvordan skaffer vi de mange penge. Det er bestemt ikke let, så vi skal have et opklarende møde med Helle Lunderød og borgmester Steffen Jensen lige så snart Corona situationen tillader det.

Vi beder jer have forståelse for klubbens situation og håber, at I alle bakker op om klubben og betaler kontingent her pr. 1 maj. Vi forstår godt, at I måske også står i en vanskelig situation, men bestyrelsen arbejder ihærdigt på, at der er en god og initiativrig klub til jer efter Covid – 19 til vores alles glæde.

Pas godt på jer selv og jeres familie. Vi ønsker jer alt godt og håber, vi ses igen snarest muligt.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Back To Top