skip to Main Content

Nyhedsbrev maj 20

Nyhedsbrev, maj 2020 

Corona endnu engang:
Nogen af os har spillet åben tennis mandag og onsdag i knap 2 uger, andre har genoptaget deres spil med de sædvanlige makkere.

I mandags-onsdag åben tennis har vi servet med egne bolde, og undgået at berøre de andres bolde. Det lyder måske indviklet, men det kan sagtens lade sig gøre.

 Når der spilles på banerne brug venligst egne bolde og selvfølgelig håndsprit. Der er i klubben ophængt sæbe til håndvask, men der er ikke noget håndklæde. Det kunne evt medbringes.

Hvis ikke egne bolde, så medbring handsker.

 I træningssituationen, er det kun trænere, der rører boldene. Leif har lavet smarte opsamlingsrør, som skal benyttes, når boldene skal samles. De afsprittes efterfølgende af trænerne.

Seniorerne, der under træningen skal serve, bør have handsker på.

Selvom Danmark gradvist lukker op, pointeres det, at vi stadig skal holde afstand og have god håndhygiejne.

Forsamlingsforbuddet på mere end 10 personer fortolkes af DTF som, at der max må være 4 personer/bane, De anbefaler endvidere, at vi spiller med faste makkere.

Vi skal selvfølgelig rette os efter Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, som er opsat på banerne og klubhuset.

Indtil videre er det gået godt, og medlemmerne har overholdt reglerne med at komme og gå til tiden. Ovenstående regler bedes også overholdt, således at alle trygt kan spille tennis i Frederiksværk Tennisklub.

Samtidig skal det nævnes, at toilettet på campingpladsen er åben, dog skal det gøres rent, når det benyttes. Vejledningen står på døren.

Info vedr træning for juniorer:

Torsdag d. 7 maj startede vi træning op med Leo som træner og Filippa som hjælpetræner kl. 16 – 17. Det var både for juniorer og seniorer. Det gik fint med at overholde DTF/DGI´s Corona anbefalinger. Så tøv ikke med at tilmelde dig. Der er pladser endnu, men selvfølgelig er pladserne også her begrænset, for I må kun være 4 på en bane af gangen. 

Leo beder jer huske handsker – havehandsker, der ikke er nubret, er de bedste.

Ved du ikke lige, hvad hold du skal tilmelde dig, så ring til Sussi 28909397. Hun vil hjælpe dig.

På mandag d. 11 maj starter vi begyndertræning for juniorer fra kl. 16 til 18. Waldemar, Johannes og senere Filippa vil være træner her. Vi vil selvfølgelig også her overholde Corona anbefalingerne, så I kan træne sikkert her.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

09-05-2020

Back To Top