skip to Main Content

Nyhedsmail maj

Nyhedsmail maj 2018

Vi er kommet godt i gang med sæson 2018, og det har været dejligt tennisvejr.
Interessen for at booke vores dejlige baner er stor, så for at alle fortsat kan være glade og tilfredse med at benytte banerne, er det vigtigt, at alle husker at vedligeholde banerne efter brug. Koste og andre redskaber skal sættes på plads efter brug ved de lave hegn, og banerne skal fejes helt ud til hegnet hver gang. Et godt tip: Bane 1 bør vandes grundigt inden I begynder at spille på den, da den er anlagt i år. Venlig hilsen banefolket.

Klubtøj

Vi har valgt at forlænge fristen for bestilling af klubtøj, til børn og voksne, til torsdag d. 17 maj, for at give nye medlemmer muligheden også at bestille. Se mere info i klubhuset eller på https://www.ftennis.dk/juniorer/ .Hvis man ønsker at se eller prøve tøjet, kan dette ske ved at møde op frem til torsdag, mens en af klubbens trænere er tilstede.

Cardio Tennis, Sundhedsugen

I forbindelse med Sundhedsugen i Halsnæs, inviterer Frederiksværk Tennisklub medlemmer og andreinteresserede til at deltage i Cardio Tennis torsdag d. 17/5 kl. 19-20. Cardio Tennis er en sjov form forholdfitness til musik, hvor der bruges hurtige tennisøvelser. Pulsen skal op! Tag en ven med og prøv det af, det er gratis både for medlemmer og ikke medlemmer. Fra 17 år.

Træning for voksne

Frederiksværk Tennisklub tilbyder flere muligheder for træning, og der er fortsat plads på holdene.
Voksenintroduktion: Torsdage kl. 19-20 frem til sommerferien
For nye medlemmer: Både dem, der har behov for at lære grundslagene,, og dem der lige trænger til at få dem genopfrisket. Træningen er gratis.
Seniortræning: Torsdage kl 18-19
For klubbens voksne medlemmer, der ønsker at udvikle deres slag og spil.
Veterantræning: Torsdage kl. 14-15
For personer, der er 60+ og dels ønsker at lære grundslagene eller ønsker at udvikle deres slag og spil. Ud over træningen er der baner, der fast er bookede til veteraner tirsdage og torsdage kl 14-16.
Tilmeld dig det hold der passer dig på klubmodul https://www.ftennis.dk/seniorer/
Der er desuden mandags og onsdags tennis fra kl. 18-20, hvor alle der har lyst, kan komme og spille mod hinanden.

Rettelse – Kvitteringsmail

Vi har skrevet, at man sammen med kvitteringsmailen for betaling får kode til låsene på tennisanlægget: Det viser sig desværre ikke at være sandt. Der sendes to mails fra Klubmodul. Den første kommer ,når man har oprettet sin profil. Den siger velkommen til 2018 sæsonen, og i den fremgår koden til låsen. Hvis man ikke kan se den mail, så tjek lige jeres Junk mail/Promoveringer. Vi beklager misforståelsen og den ulejlighed, det har givet nogle medlemmer. Ved system problemer kontakt venligst Karen,karen@ftennis.dk tlf: 40133628 eller Sussi, sussi@ftennis.dk, tlf: 28909397.
Venlig hilsen
Frederiksværk Tennisklub

Back To Top