skip to Main Content

Politiker dyst

Steffen Jensen besejrede Thomas Møller Nielsen efter medrivende drama

Tennissportens Dag”Jeg blev nok lidt for overmodig, da jeg kom så godt fra start og hurtigt førte 2-0″, det blev jeg straffet for til sidst”.

Traditionen tro var der rødt/blåt topmøde på gruset i Frederiksværk Tennisklub ved Tennissportens Dag lørdag middag. Et medrivende og intenst drama, ikke om serveretten, men om håneretten, mellem kombattanterne Steffen Jensen og Thomas Møller Nielsen.

Til at starte med lignede det tre på stribe for blåt hjørne, efter sejre de to foregående år til Thomas Møller Nielsen. Men Steffen Jensen fandt linjerne og vendte et truende nederlag til en sejr med 6-4.

“Det var meget tæt og kunne være gået til begge sider, min gode form kom mig tilgode til sidst, og det var da også mig der havde revanche tilgode”, lød det efterfølgende fra Steffen Jensen der dermed reducerede den interne stilling til 1-2.

De to duellanter var efterfølgende helt enige om en ting:

“Som altid et rigtig hyggeligt og velbesøgt arrangement i Frederiksværk Tennisklub, vi vender meget gerne tilbage næste år og får afviklet et fjerde sæt”, lød det samstemmende fra Steffen Jensen og Thomas Møller Nielsen.

Back To Top