skip to Main Content

Populær Camp


Dyb koncentration hos Esther der kommer fra Gentofte, men kombinerer sommerferie heroppe med tennis
Foto: Thomas Quvang
En hel uge med tennis
Populær camp i Frederiksværk Tennisklub

Halsnæs Avis – 02. juli 2020 kl. 05:04
Af Thomas Quvang
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
“Ikke noget med tør og kedelig træning og de samme øvelser i timevis her, det skal være lærerigt, men samtidig skal det altså også være sjovt”.

Banerne hos Frederiksværk Tennisklub er fyldt med liv, latter og glade børn i denne uge, hvor den lokale klub afholder DGI-JuniorCamp med deltagelse af 12 børn i alderen 9-15 år samt to trænere Johannes og Lene.

Og det er de to trænere, lokale Johannes og Lene, som tager turen til Frederiksværk fra Frederiksberg, der sætter dagsorden for de deltagende børn:

Sjove øvelser
“Vi følger ikke et fast skema, men alle deltagerne får trænet grundslagene, forhånd, baghånd, serv og flugtninger henover ugen”, fortæller trænerduoen ved onsdagens formiddagstræning.
Og det er tydeligt, at de deltagende børn de hygger sig og at tennisspillet har været savnet i foråret:

“Det er rigtig fint at være med og deltage, og det er god træning med sjove øvelser”, lyder det samstemmende fra pigerne Esther, der kommer fra Gentofte, men som er på sommerferie heroppe, og Laura som kommer fra Frederiksværk. De to piger er ligeledes enige om en anden nok så væsentlig ting: – “Det er super, at få nogle helt nye venner”.

Tenniscampen i Frederiksværk fortsætter hele ugen og herefter går det slag i slag med forskellige aktiviteter hen over sommeren i den lokale klub.

Aktiv sommer
Sidst i juli bliver tre dage fyldt med tennis for de unge, her inviterer klubben til sommeraktivitetsdage, hvor alle kan prøve det fornøjelige spil på det røde grus.

Ligeledes tages der i starten af august hul på årets klubturnering for alle klubbens medlemmer. I kalenderen er der ligeledes noteret ‘Halsnæsmesterskaber’ som er et samarbejde med klubberne i Halsnæs Kommune, MLI-Tennis og Hundested Tennisklub. Disse mesterskaber er planlagt til afvikling i september.

Back To Top