skip to Main Content

Standerhejsning

Traditionen tro indledes sæsonen med en rød-blå dyst på gruset. I fjor trak Thomas Møller Nielsen sig sejrrigt ud af dysten mod Steffen Jensen efter en tæt tie-break. Arkivfoto Quvang

En ny sæson serves i gang

Frederiksværk Tennisklub indleder sæsonen med standerhejsning 27. april

Af

Thomas Quvang

“Vi går en travl og meget spændende sæson i møde, i disse dage er vi i fuld gang med forberedelserne til de første arrangementer”.

Det røde grus i Frederiksværk Tennisklub ligger klar til sæsonstarten, hvor der startes lige på og hårdt med to spændende og publikumsvenlige arrangementer.

Således er der standerhejsning lørdag 27. april kl. 10-12 som er den traditionsrige sæsonåbner. Og allerede ugen efter, den 4. maj følges der op med Tennissportens Dag, som er et åbent arrangement for alle der har lyst til at stifte bekendtskab med den herlige sport. Det foregår kl. 11-14 og byder på diverse tennislege, der er vådt og tørt til hals og mave samt den årlige ‘politiske’ match mellem rødt og blåt hjørne.

Ny boldmaskine

“Det er en rigtig hyggelig dag, hvor vi åbner dørene for alle nysgerrige”, fortæller Frederiksværk Tennisklubs kasserer Sussi Witthøfft, som samtidig løfter sløret for flere nye tiltag i tennisklubben i Frederiksværk:

“Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores mange medlemmer for vores nye boldmaskine, som er en slags tennisrobot og som er et perfekt træningsredskab. Det er via hjælp fra DGI og DIF’s foreningspuljer, at vi nu har en boldmaskine og en boldopsamler. Det vil komme rigtig mange medlemmer tilgode”, fortæller Sussi Witthøfft som fortsætter:

Teoretisk undervisning

“Indenfor i vores klublokale kan vi også præsentere nyt, her har Halsnæs Kommune været med til at finansiere en fladskærm samt en videoafspiller. Så er der ingen grund til at gå hjem hvis det regner, vi påtænker at bruge video og skærm til undervisningsbrug, og samtidig er det med til at styrke det sociale liv i klubben, at kunne samles i klubhuset”, siger Sussi Witthøfft.

Når sæsonen for alvor kommer i gang, så kan den lokale klub, der hører hjemme lige midt i centrum ved Peder Falstersvej, tilbyde tennis for alle aldersgrupper uanset niveau. Her er hold for helt nye spillere, for let øvede og for øvede. I alt otte forskellige hold, hvortil der er tilknyttet fem dygtige trænere.

Publiceret 19 April 2019 00:00

Back To Top