skip to Main Content

Uvisheden

Klargøring af banerne. Jens-Peder Pedersen og Leif Pedersen med river og trillebør efter en meget lang vinter. Fotos Thomas Quvang

Uvisheden er fast ’double-makker’ i klubben

Frederiksværk Tennisklub gør klar til en ny sæson på banerne midt i byen

 

TENNIS ”Jamen det går rigtig fint i Frederiksværk Tennisklub, vi er en klub der vækster og som har oplevet markant medlemsfremgang gennem de seneste tre år, og samtidig er der en rigtig god stemning i klubben”.

Den 29. april markerer klubbens standerhejsning starten på en ny sæson på banerne mellem Strandgade og Peter Falstersvej i centrum af Frederiksværk.

Og klubbens kasserer Sussi Witthøfft fortæller smilende om en klub hvor pilen peger opad, på næsten alle parametre. Der er dog lige en detalje, som de seneste år har været fast ‘double-makker’ for klubbens bestyrelse og medlemmer.

Det er nok så væsentlig en detalje – “Må vi blive liggende her”?.

Stadig hul i taget

“Vi skal have et møde med kommunen medio 2018, vi ser meget frem til at få en afklaring på vores fremtid”, lyder det fra Sussi Witthøfft der i samme moment glæder sig over, at der nu endelig er lagt strøm ind i klubhuset:

“Det er selvfølgelig rigtig fint, at kommunen har lagt strøm ind, men dermed er det ikke blevet afklaret om vi må blive liggende her”, siger Sussi Witthøfft. og påpeger klubbens ønsker for fremtiden:

“Der er stadig hul i taget, og vi mangler stadig egne bade og omklædningsfaciliteter, det er altså udfordringer for vores klub, og så længe der ikke er afklaring på, om vi skal blive her, så kommer vi heller ikke videre med den udvikling af vores klub, vi ønsker”, siger Sussi og uddyber:

“Vi vil jo rigtig gerne udvikle med bl.a. en slagmur og en helårsbane med lys til, ligesom anskaffelse af en boldmaskine/tennisrobot også er på ønskesedlen, men igen, det er jo omsonst, at påbegynde arbejdet, hvis vi skal væk herfra”, siger Sussi Witthøfft.

Træerne falder lidt ind over banen – en opgave for kommunens Miljø & Plan?

Udvider trænerkapaciteten

Men når uvisheden om fremtiden barberes væk, så er det en kasserer der glæder sig over en klub, i klar vækst og med udsigt til en travl sæson med masser af aktiviteter for tennisspillere i alle aldre:

“Lige nu foregår klargøringen af banerne, der har lidt under en kold marts måned, så de er klar til standerhejsningsdagen og en uge senere Tennissportens Dag. Der er en del arbejde, at gøre, man kan også se, at træerne omkring banerne ‘fælder’ lidt”, lyder med et blink i øjet fra Sussi der fortsætter:

“I øjeblikket arbejder vi tillige med et nyt bookingsystem, som gør det nemmere for alle der vil spille tennis, at booke sig ind på banerne, og i samme moment bliver nøglerne udskiftet med en kodelås, der igen gør det lettere for medlemmer og gæster”.

“Og i takt med, at medlemstallet stiger har klubben valgt at udvide trænerkapaciteten til den kommende sæson, således er klubbens tidligere formand og divisionsspiller Thomas Hansen blevet inkluderet i trænerstaben som også tæller Carl Toft og Melina B. Hansen samt et par af klubbens unge dygtige juniorer”.

 

Pizza og vinsmagning

Også på den sociale front er der flere tiltag i gang for den kommende sæson, det skal være rart og hyggeligt at spille tennis i Frederiksværk, også udenfor banerne:

“Udover vores interne klubturnering, har vi en 50+ turnering sammen med klubberne i Hundested og Melby, ligesom der skal spilles om Halsnæsmesterskaberne, det plejer, at være nogle rigtig hyggelige turneringer, men dertil har vi flere arrangementer henover sommeren, bl.a. pizza-aftener for vores ungdomsspillere, og for de noget ældre er vi vært for en meget hyggelig vinsmagning”, slutter Sussi Witthøfft.

 

Publiceret: 17. April 2018 01:12
Back To Top